Докато млади украинци и русначета загиват в месомелачката в Украйна,

...
Докато млади украинци и русначета загиват в месомелачката в Украйна,
Коментари Харесай

Кабаева на Путин изригна гневна към целия свят

Докато млади украинци и русначета умират в месомелачката в Украйна, " аристокрацията " около Кремъл има други съществени проблеми.

Алина Кабаева, за която се спекулира, че има три деца от Путин, разкри доста огромна нейна паника. 

Отношението към Русия от страна на интернационалните спортни организации и публични лица е най-срамната страница в историята на международния спорт. Това сподели за ТАСС олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева.

На 28 февруари Международният олимпийски комитет предложи на интернационалните спортни федерации да забранят на съветски и беларуски спортисти да вземат участие в интернационалните надпревари поради обстановката към Русия и Украйна. На 2 март Международният параолимпийски комитет позволи на съветските спортисти да вземат участие в игрите в Пекин, само че през днешния ден промени решението си, съобщи БТВ.

" Смятам, че в никакъв случай не е имало по-срамна страница в историята на международния спорт. Ръководствата на доста интернационалните спортни организации от дълго време се занимават с изцяло нелоялен каузи под разнообразни предлози. Сега към този момент това даже не е прикрито. Тяхната " угриженост " за света е толкоз лицемерна, колкото и битката за чист спорт. Те не се притесняваха и не лишиха от надпревари нито една страна, взела участие в унищожаването на стотици хиляди цивилни в Югославия, Ирак, Либия, Сирия. Но спортните чиновници бяха доста ядосани, когато Русия реши да отбрани Донбас и Луганск от нацистите ", сподели Кабаева.

Тя добави, че " лицемерието на висшите спортни чиновници има дълга история ".

" Международният олимпийски комитет лиши извоюваните медали на съветските спортисти, взели участие в Олимпиадата в Сочи, и ги дисквалифицира за цялостен живот. Без никакви действителни доказателства! Но Спортният трибунал оправда спортистите и принуди МОК да върне медалите. Нито една от тези организации - МОК, УАДА и други обвинители, извиниха се на нашите спортисти? Как не забелязахте, че 28 спортисти бяха изцяло оправдани от съда? " съобщи Кабаева.

" Толкова доста се опитахте да унижите руснаците, забранихте нашите знаци, знаме и химн. На всички надпревари съветските спортисти бяха следени под микроскоп. За три молекули, които не въздействат на нищо, те незабавно бяха отстранени от надпреварата. Но ние въпреки всичко побеждавахме! Нашите триумфи на идната олимпиада потвърдиха, че съветският спорт е на високо равнище не заради допинг и лечебни изключения, а с помощта на гения на нашите спортисти. Русия беше, остава и ще бъде велика спортна мощ - и вие не можете да направя нищо по въпроса ", разяснява олимпийската шампионка.

Кабаева съпостави държанието на управлението на международния спорт с използването на допинг.

" Лицемерието на висшите спортни чиновници е доста мощен допинг. Ако имаше проби за двуличие, никой от лицемерите в никакъв случай нямаше да получи позволение да ръководи спорта с най-високите достижения. Мисля, че ще преживеем всички забрани ", сподели още рускинята.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР