Докато Меган Маркъл съвсем спокойно се отдава на възпитанието на

...
Докато Меган Маркъл съвсем спокойно се отдава на възпитанието на
Коментари Харесай

Кралска раздяла! Меган Маркъл избяга при съпрузите Бекъм

Докато Меган Маркъл напълно умерено се отдава на възпитанието на първия си потомък Арчи, Англия е объркана от новината за раздялата й с принц Хари!

За благополучие това е станало единствено в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо в Лондон, където Меган Маркъл заема почетно място.

Музеят на восъчните фигури се е решил на фрапантна смяна. От управата са разделили фигурите на Меган и Хари. Влюбената двойка до неотдавна беше в компанията на останалите членове на кралското семейство и стояха до кралица Елизабет, Кейт и брачният партньор й Уилям.

Изненадващо се е стигнало до смяна и в този момент восъчната фигура на Меган е преместена в прилежащата зала, където е изложена в компанията на други звезди.



Компания й вършат съпрузите Виктория и Дейвид Бекъм, артистът Том Хард и красивата актриса Приянка Чопра Джонас.

Така фигурата на принц Хари остава самотна без компанията на брачната половинка си.

"Не е наложително това да остне постоянно по този начин, ние не желаеме обичаната ни двойка да се раздели. Просто желаеме да помогнем на Меган да се наслаждения за известно време на компанията на други звезди, където ще се усеща и по-добре ", твърди шефът на музея.



Восъчните фигури на Меган и Хари бяха открити през май предходната годин, 10 дни преди помпозната женитба н кралската двойка. Те са със същите облекла, каквито носеха и оригиналите им, когато публично оповестиха, че са сгодени.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР