Докато масово автомобилните брандове демонстрират конвенционални, а понякога дори поостарели

...
Докато масово автомобилните брандове демонстрират конвенционални, а понякога дори поостарели
Коментари Харесай

Ексклузивно! Абсолютната звезда на тазгодишният Автомобилен салон е Ford GT

Докато всеобщо автомобилните марки показват стандартни, а от време на време даже поостарели модели на тазгодишния Автомобилен салон 2024, Форд стартират екслузивен Ford за 1 милион $!

 

GT е неповторим състезателен автомобил, който е от ранга и даже още по-добър от Ферари, разясниха познавачи.

Цената му също е впечатляваща -  към и над 1 милион $. Само че има и измама - даже искащите да се снабдят с бижуто на четири колела да разполагат с нужната сума, това надалеч не значи, че са в положение да го паркират в гаража си току по този начин. Създаден единствено за извънредни клиенти с съвършена известност, претендентите би трябвало да заявяват желанието си пред борда на шефовете на Форд, които от своя страна вземат решение дали този дриймкар от бъдещето може да е бъде тяхна благосъстоятелност. Не инцидентно в България има единствено един подобен автомобил, подшушнаха чудесно осведомени.

 

На щанда на Форд и Мото-Пфое феновете на здравите и мощни коли, които са водещи във връзка с сигурност, динамичност и наслаждение от ръководството, ще видят предпремиерно новите електрически Explorer и Capri.

За феновете на 8 и 6- цилиндрови коли също има впечатляващи фордове – напълно новият Мустанг и Бронко. Актуалните Куга, Пума, Фокус и Торнео Куриер също ще бъдат изложени за приятност на родната аудитория.

 

Но гвоздеят на цялото ревю несъмнено ще бъде неповторимият GT, не сдържаха вълнението си феновете на високите скорости.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР