Докато мало и голямо гадаеше, фейк ли е привикването в

...
Докато мало и голямо гадаеше, фейк ли е привикването в
Коментари Харесай

ГДБОП - батките, на които се скараха

Докато мало и огромно гадаеше, фалшив ли е привикването в ГДБОП на Васил Коцев за закани против премиера в обществената мрежа, казусът завърши. Новината не се оказа подправена, както мнозина допускаха. Борисов завоюва с персонално поднесеното опрощение на Коцев и небрежното неглижиране на казуса в присъщия му жанр - с смешки и закачки. И най-много с "накарах се на служителите на реда ", които в очите на публиката се трансфораха в герои от милиционерски анекдот от късния соц.

Остана обаче и един горчив послевкус. Най-вече за тези, които са настроени по-бунтарски и го показват намерено в обществените мрежи. Те към този момент имат едно на разум. Притеснението, че могат да се озоват на мястото на Коцев. Най-напред с буквите си, след това с името си, а най-после да се видят и по тв приемника. Нищо, че всеки е свободен да написа, каквото си желае, както твърди нашият министър-председател.

Факт е, че мъжът бе привикан през август за думи, писани през април. Дали зад "престараването " стои нещо друго, я разберем, я не. С бързата си и хитра реакция Борисов удари върху досието със случая щемпел "Приключен ". Хем атрактивно си подвигна акциите, хем пишещите братя във фейса ще търсят по дребно решето за по-острите си отзиви.

На кого му се върви в ГДБОП...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР