Докато лидерите от Г-7 участваха в срещите на форума, половинките

...
Докато лидерите от Г-7 участваха в срещите на форума, половинките
Коментари Харесай

Съпругите на лидерите на Г-7 се разходиха край Баварското езеро

Докато водачите от Г-7 участваха в срещите на форума, половинките им се разхождаха към близкото езеро. Те участваха в преход, като използваха по този начин нареченото „ северно ходене”.

Това е тип физическа интензивност, която е по-лесна от тичане или колоездене, само че въпреки всичко потребна за здравето.

Тазгодишната намира се организира във впечатляващ палат в Южна Бавария, издигнат преди един век от прочут немски мъдрец. Природата към замъка е доста красива и хиляди поданици на Мюнхен и Инсбрук посещават региона за разходки на чист въздух.

В обиколката на езерото участваха съпругите на Еманюел Макрон, Олаф Шолц, Борис Джонсън, ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел както и господин Хайко фон дер Лайен.



Срещата на върха на Г-7, проведена от тазгодишното немско председателство на Г-7, се организира от 26 до 28 юни в замъка „ Елмау “, Бавария.



Седемте работни сесии на срещата на върха ще бъдат отдадени на разнообразни тематики: световната стопанска система, партньорствата с разрастващите се страни, външната политика и политиката на сигурност, устойчивостта, продоволствената сигурност, многостранното съдействие и цифровата промяна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР