Докато либерал-глобализмът държи здраво властта, опозиционен метеж не може да

...
Докато либерал-глобализмът държи здраво властта, опозиционен метеж не може да
Коментари Харесай

Преврат в Германия? Да, бе, да


Докато либерал-глобализмът държи крепко властта, опозиционен бунт не може да се случи

Колкото и днешните известия от Берлин, че е осуетен опит за държавен прелом, да развълнуваха радикалната левица по света, и българското ѝ проявяване Демократична България, може да се допусна, че те имат прекомерно малко общо с същинската картина. Не е нужно човек да живее в Германия и да разполага с вътрешна информация от следствието, с цел да е наясно, че изказванията за подготвян бунт са мощно пресилени. Не тъй като в Германия към този момент не са останали естествени хора, на които им е пристигнало до гуша от англосаксонските либерал-глобалистки безочливост, безсрамие и двуличие, и от цялата съпровождаща орнаментика – джендър  над подрастващите, хиляди елгебетета, черен расизъм, маскиран като битка с расизма, здравна тирания, пропагандирана като единствен път към избавление, всеобща миграция за закриване на националните страни, обяснявано като напредък и ярко бъдеще, „ резистентен “ климатичен дневен ред, водещ до стопански колапс и т. н.

А по прозаичната причина, че глобализмът е днешното проявяване на тогавашния комунизъм. При комунизма, както в България най-добре знаем, преврати са невъзможни по дифолт, в случай че не са вътрешнопартийни сред самата клика...







Основните носители на либерал-глобализма през днешния ден са наследниците на тогавашните европейски комунистически и социалистически партии. Германия не прави изключение в това отношение. Правителството ѝ е построено от най-ярките либерал-глобалистки кръгове, работещи в тясно съдействие с (реално под контрола на) общоизвестните 80-90-годишни престарели милиардери в Давос: Социалдемократическата партия, демократичната партия Свободни демократи и ултралявата Партия Зелените 90. Техният фасон на ръководство не е по-различен от този на комунистите в миналото, въпреки леко да са поукрасили с бляскавост алената идеология и да са оставили за цвят така наречен несистемна съпротива Алтернатива за Германия, която обаче е под 24-часовото наблюдаване на специфичните служби.

Вярно е, че днешните либерал-глобалисти, изключително в Германия, чисто физически основават усещане, че елементарно могат да бъдат съборени от власт. Давоският дневен ред непроменяемо изисква от мъжете в политиката да имат тесни раменца и необятен ханш. Германските ръководещи мъже покриват и дори преизпълняват норматива.

Но както и комунистите преди време, днешните немски либерал-глобалисти, без значение по какъв начин тъкмо са кръстили няколкото партии, които са основали за либерален фарс, са обхванали в задушаваща хватка цялата власт и нямат желание да я разделят с никого. Под техен надзор са всички съществени медии, където мнение, друго от правата линия на Давос, е невероятно да се появи. И в този момент, както комунистите в миналото, те диктуват посредством наличните властови запаси всички аспекти в живота на хората – от раждането им, когато към този момент в детската градина подканват децата да си изберат пол, та до възрастните, които би трябвало да възприемат утопията за така наречен „ резистентен “ живот, завършен като климатичен дневен ред, като само вероятният път. Насред подобен цялостен надзор, който – би трябвало да им се признае това – отдалеко не е толкоз забележим, както бе при комунизма, прелом просто няма по какъв начин да се случи.
 Мъжете в немската политика покриват изцяло Давоския норматив. На фотографията са шефовете и депутати от Партия Зелените: Даниел Везенер, Антье Капек, Силке Гебел, Стефани Ремлингер, Себастиан Валтер и Щефан Цилер
 

Освен това немската ръководеща върхушка има табиет да размахва плашилото на преврата постоянно, когато се появи някакъв проблем. През февруари 2020-та година, тъкмо в навечерието на огромното затваряне около ковид, Берлин с самоувереност оповести, че са задържани дванадесет обвинени десни екстремисти, подготвяли „ революция “ и завладяване на властта в Германия. През май 2021, когато се гласеше основата за здравната тирания с имунизиране безспир, пък бе обявено, че в секретните служби е разрушена „ загадка крайнодясна организация “, считала да в профил държавното управление. Малко преди да стартира пълзящата инфлация, провокирана от войната, която огромният другар на немските либерал-глобалисти Путин стартира посред Европа – през май тази година, - също имаше вести за следващата разкрита „ крайнодясна “ клетка. И тя, естествено, се готвела за прелом. И с невъоръжено око се вижда, че в едната Германия е цялостно с мераклии пишман превратаджии. Малката детайлност е, че медиите бързо не помнят за тези истории и стопират да ги наблюдават, та дописките от съда, където „ превратаджиите “ или биват оправдавани, или се разминават с условни присъди, са все дребни, ситни, скрити нейде във вътрешността в уеб страниците и страниците на вестниците. Няма аргументи и този път да не стане по този начин.

Разликата в този момент е, че тъй като финансовата обстановка в Германия е много нежна и инфлацията във всеки миг може да се разбушува още веднъж, този път измежду „ превратаджиите “ за цвят е намъкната и рускиня. Изводът е явен – търпете всичко, което либерал-глобализмът ще ви сервира, тъй като другояче идват хората на Путин и ще стане още по-лошо.

 



През декември 2021 година Берлин отново размаха плашилото на военния прелом. Из медиите се появи това видео на оберфелдфебел Андреас-Антон Оберауер, който заплашва немското държавно управление. По-късно се разбра, че всичко е следващата бутафория

 

Че измежду немците, които служат в силовите ведомства, съществува немалка част, която, меко казано, е прекомерно надалеч от концепциите на глобализма, има задоволително данни, в това число и от правосъдните каузи против досегашните „ превратаджии “. Но те не са стигали до нищо повече от диалози, устни закани и чатове, в които са споделяли един на различен размислите и пристрастеностите си. Истинският превратаджия не се готви да взима властта посредством закани в епистоларна форма най-често в обществените мрежи, което бе главното доказателство в предходните гръмки обвинявания, и което най-вероятно ще се окаже най-силният коз на обвиняването и в този момент. Истински ефикасният превратаджия не се тупа в гърдите. Той е предпазлив, потаен, подъл, нормално част от ръководещия хайлайф, не се издава до последната секунда. Затова и съумява неусетно да извърши удара. В българската история имаме подобен образец в лицето на Кимон Георгиев. Той е служил на доста господари и няколко строя, само че превратите му са били постоянно на 100% сполучливи. До последния, когато довежда на власт комунистите. А след тях, както към този момент е ясно, преврати повече не се случват.

Така че Демократична България, която бе мощно  след новините от Берлин, може да поуспокои топката. Зайче от там няма да изскочи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР