Докато Летище Пловдив е със затихващи функции и в момента

...
Докато Летище Пловдив е със затихващи функции и в момента
Коментари Харесай

Тръгват евтини полети до Марсилия и Париж

Докато Летище Пловдив е със затихващи функционалности и сега там се извършват постоянни полети само до Лондон, другите аеропорти в страната работят крепко. Вече е ясно зимното разписание на нискотарифните авиопревозвачи, цените и направленията.

Интересна дестинацията, която започва на 2 октомври, е Марсилия, Франция. Полетите ще се извършват 2 пъти седмично - в сряда и неделя, като от София изхвърчат на обяд, в 13:25, а тези от Марсилия са утринни, с потегляне в 9:35 локално време. Цените стартират от 36 евро за двупосочен билет и към този момент са в продажба, показват от туристическа организация eSky.

Същата компания стартира да лети и до Париж Бове в края на октомври, влизайки в директна конкуренция с друга летяща до такава степен самолетна компания. Очакванията са това състезание да намали цените на билетите. Новите полети до Париж стартират на цени още веднъж от 36 евро в двете посоки.

Друга компания започва доста преференциални полети от София до Виена на 28 октомври, на цени, започващи от 30 евро в двете направления.

Ако пък ви се желае да посетите някоя по-екзотична страна, в края на идващия месец още веднъж стартират да се извършват полетите до Акаба, Йордания ​-прекрасна насочна точка за посещаване на Петра да вземем за пример. Цените за зимния сезон са повече от атрактивни - от 40 евро за отиване и връщане.

В последния ден на октомври стартират и 2 нови маршрута на немска нискотарифна самолетна компания. Те ще се извършват 2 пъти в седмицата: до Дюселдорф ​- четвъртък и събота, а до Щутгарт - вторник и неделя.

Следващата година има също с какво да ни изненада. Веднъж седмично, от Coфия, през януари ще може да се лети до Лeтищe Ийcт Mидландc във Beликoбpитaния. В радиус 30 км от летището са градовете Дерби, Нотингам, Лейчестър и Касъл Донингтън. Цената на билетите стартира от 23 евро в посока.

Наред с другите нискотарифни превозвачи през октомври се завръща и исландската нискобюджетна самолетна компания WOW Air. Тя банкрутира през март 2019 година, само че с помощта на огромна инвестиция от американска компания още веднъж е в бизнеса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР