Докато легендата на Coronation Street Джули Гудиър е най-известна с

...
Докато легендата на Coronation Street Джули Гудиър е най-известна с
Коментари Харесай

Причината на Джули Гудиър да отхвърли I`m A Celebrity и емблематични компромисни шефове отказаха

Докато легендата на Coronation Street Джули Гудиър е най-известна с ролята си в сапунената стратегия на ITV, тя е пристрастна към риалити малкия екран.

Бившата сапунена звезда, която играеше най-обичаната барманка от „ Завръщането на Роувърс “, Бет Линч, в продължение на 25 години, напусна калдъръма през 1995 година – със зашеметяващите 22 милиона фенове, които гледаха по какъв начин се сбогува с нея. Тя се завърна седем години по-късно, само че звездата напусна единствено няколко седмици след нашумелото си завръщане.

След това през 2012 година Джули, която беше трагично диагностицирана с деменция предходната година, стана съквартирант в десетата серия на Celebrity Big Brother по Канал 5. Тя беше седмата звезда, която беше изгонена на Ден 22 в двойна номинация дружно със съквартиранта Лоренцо Боргезе.

След като се наслаждения на престоя си в риалити малкия екран, няколко години по-късно се заприказва, че актрисата ще се причисли към състава на ITV I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! Твърди се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР