Докато крал Чарлз се фокусира върху възстановяването си, съпругата му

...
Докато крал Чарлз се фокусира върху възстановяването си, съпругата му
Коментари Харесай

Крал Чарлз се отказа от хранителния навик за цял живот по молба на кралица Камила

Докато крал Чарлз се концентрира върху възобновяване си, брачната половинка му кралица Камила го насърчи да се откаже от навика си за цялостен живот.

Когато се появи крал Чарлз на годишната църковна работа в Великденската неделя той имаше брачната половинка си кралица Камила до него, до момента в който водеше останалата част от кралското семейство. Това беше първото огромно появяване на краля от седмици, защото сега той е подложен на постоянно лекуване за рак и е посъветван да заобикаля " обществени отговорности " за момента.

Докато неговият племенник Питър Филипс – синът на принцеса Ан – неотдавна разкри, че това ограничаване е оставило монарха „ отчаян “, се оказва, че това не е единствената смяна, която Чарлз е претърпял неотдавна, с кралицата Съобщава се, че Камила предизвиква краля да се откаже от хранителния си табиет през целия живот, до момента в който се концентрира върху възобновяване си.

Хранителният табиет през целия живот, в който Чарлз от дълго време се кълне, е цялостното отбягване на обяда, само че The Express...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР