Докато кметът Васил Терзиев прави първа копка на вече направената

...
Докато кметът Васил Терзиев прави първа копка на вече направената
Коментари Харесай

Докато Терзиев прави вече направена първа копка на метрото, което ПП махна от Плана, няма кой да изчисти входовете на станциите

Докато кметът Васил Терзиев прави първа копка на към този момент направената първата копка от Фандъкова предишния месец за разширението на Третата метролиния от Орлов мост към Окръжна болница, няма кой да почисти входовете на наличните станции, както алармират наши читатели. Виждате ледения улей, в който се е трансформирало стълбището на Вардар от първата Червена метролиния.

Само подсещаме, че разширението на метрото от Орлов мост през Гео Милев и Слатина за Арена София и Окръжна болница беше извадено от Плана за възобновяване и резистентност от първото държавно управление на ППДБ, в което министър председател беше Кирил Петков, финансов министър беше сегашният Асен Василев, а министър в този кабинет беше моментният премие Денков.

И тези хора го сториха, макар че беше ЕДИНСТВЕНИЯТ подготвен план по Плана. По който усвояването на средства от България година и половина по-късно е 2%.

Мария Пенчева

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР