Докато китайският производител на битова техника Midea все още се

...
Докато китайският производител на битова техника Midea все още се
Коментари Харесай

AntRouter R1-LTC: китайски рутер с вграден чип за добив на цифрова валута

Докато китайският производител на битова техника Midea към момента се кани да стартира производството на домашна електроника с вградена опция за рандеман на цифрова валута, китайската компания Bitmain към този момент показа на пазара Wi-Fi рутери, които генерират на притежателите си криптовалутата Litecoin и други цифрови монети, основани на логаритъма Scrypt.

Техническите характерности на рутера AntRouter R1-LTC не са нещо изключително: поддръжка на 802.11g/n, 2.4G, скорост за продан на данните до 150 Mb/s. Но основната специфичност на това устройство е във вградения чип за рандеман на криптовалута, който генерира 1,29 MH/s. Не е доста – за един месец този рутер може да изкара $ – $ и половина, само че и цената му е едвам $5 9 и може би си коства.

По този метод китайците трансформират майнинга в маркетингов прийом и вероятно продажбите на този рутер ще са по-високи от другите сходни модели. Пресмятанията демонстрират, че парите, вложени в този рутер ще се възвърнат след 3 години. А в случай че ненадейно AntRouter R1-LTC откри решението на един цялостен блок, облагата на неговият притежател ще бъде 25 LTC или $1500. Тоест, рутерът взе участие и в нещо като лотария.



Новият рутер чудесно работи с всеки пул и има напълно елементарен интерфейс, с който и начинаещите могат да се оправят и да настроят мрежата и добива.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР