Докато Кирил Петков и Асен Василев са част от Продължаваме

...
Докато Кирил Петков и Асен Василев са част от Продължаваме
Коментари Харесай

ИТН няма да преговарят с държавните изменници Петков и Василев

Докато Кирил Петков и Асен Василев са част от " Продължаваме промяната " няма по какъв начин " ИТН " да водят договаряния с групировката. В това бе безапелационен на въпрос на News.bg ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов . В понеделник след връчването на мандата претендентът за министър председател на ПП/ДБ Николай Денков съобщи, че ще инициира диалози за поддръжка на проектокабинета с всички партии в Народното събрание.

" На диалози с държавни изменници няма по какъв начин да стъпим. Ако Кирил Петков и Асен Василев бъдат разкарани от Промяната и си понесат законовите последици, с някаква друга " Промяна " може да приказваме, с тази - не ", сподели Йорданов.

Не може да се търси компромис с хора, които в прав текст декларират, че ще нарушават законите, счита той. " Това е морално укоримо. " Има Такъв Народ към този момент по този начин или другояче имат решение, че .

Народният представител предложи и формула за излизане от политическата рецесия - експертен кабинет сред всички партии без ПП/ДБ с третия мандат . Припомняме, че сходно предложение направи и депутатът от ГЕРБ Делян Добрев .

Вторият човек в партията на Трифонов разяснява и изказването на Мария Габриел , че диалозите сред ГЕРБ и ПП/ДБ не са в " ледникова ера ". " Това е решение на ГЕРБ, в което не можем да се бъркаме. От наша позиция това е едва решение и демонстрира уязвимост. "
 За да не стигнем до ледена ера - Габриел с ултиматум
За да не стигнем до ледена ера - Габриел с ултиматум

Да бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР