Докато Иван Гешев все още е главен прокурор, премиерът в

...
Докато Иван Гешев все още е главен прокурор, премиерът в
Коментари Харесай

Сашо Диков: В типично мутренски, СИК-аджийски стил, Борисов заплаши хората

Докато Иван Гешев към момента е основен прокурор, министър председателят в оставка Бойко Борисов може да бъде спокоен. Това мнение изрази журналистът Сашо Диков в студиото на предаването " Делници " по " Евроком ".

" Това, което могат да му създадат (на Борисов - бел.ред.) най-вече, е да го арестуват за 24 часа, на 25-я да го освободят и да го създадат воин, в случай че няма прокурорско задържане. Могат да го задържат най-много за 72 часа ", разви тезата си Диков. Според него точно поддръжката на Гешев е повода Борисов да твърди, че няма потребност от депутатски имунитет.

" По време на показване на " Ку-ку " държавното управление си, както аз го назовавам, той в типично мутренски, СИК-аджийски жанр, просто заплаши хората ", сподели още Сашо Диков.

Повод за изказванието му са следните думи на премиера в оставка: " Аз всеки ден по този начин арестувам хората на ГЕРБ да не отидат пред Народното събрание, депутатите като ги наскърбяват... Те не стига, че нашите биват обиждани, мачкани и унизени, а и те ги псуват. "

Сашо Диков разяснява в допълнение думите на Борисов: " Няма да се учудя на всевъзможни крайности в устрема му непременно и с всевъзможни средства на резервира властта ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР