Докато историците спорят кое наследство е българско, и кое македонско,

...
Докато историците спорят кое наследство е българско, и кое македонско,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Турнето ONE LOVE ни събира, а не ни разделя! Банско очаква с нетърпение музикалните звезди и всички гости на градския площад идната събота

Докато историците спорят кое завещание е българско, и кое македонско, то най-актуалните артисти от двата народа ще се съберат и ще се обединят посредством музиката. Това ще се случи на турнето „ One Love ”, което започва идната събота, на 22 юли в Банско. Продуцентът Иван Христов и един от участниците – рапърът Ицо Хазарта, описаха детайлности в ефира на БТВ и предаването „ 120 минути “ към това какво следва да се случи, чу HotArena.

„ Тази концепция се роди в главата на Андрейчо, след което внезапно закупи доста огромни размери. Основната концепция е следната: сериозните медии държат хората в стрес – жълт и червен код за времето, трусове... Всичко хора живеят в една суматоха, която неизбежно ги отчуждава и ги затваря. Идеята „ One Love “ идва тъкмо като съпротива на това нещо. Инвестираме старания с турнето не в това да паникьосва хората и да ги разделя, а да направи тъкмо противоположното “, показа Иван.

„ Ние с Иван и Андрей го обсъждаме от есента на предходната година. Доста време обсъждахме кой да взе участие, по какъв начин ще е най-готино за хората, какво да съставлява цялото турне... “, добави Хазарта.

Христов добави, че ще дружно ще потвърдят, че сред българи и македонци може да се заформи нещо ужасно посредством музиката и шоубизнеса.

Турнето стартира на 22 юли с безвъзмезден концерт в Банско. Кметът на общината Георги Икономов съобщи в утринния блок на БТВ, че изкуството и музиката са най-хубавите разновидности, посредством които да се търси общото сред двата народа, а не разединението. Напомни, че в събота чака всички на градския площад, където ще започва и ще се организира турнето „ One Love ”.

Следващите дати и градове ще бъдат 26 юли в Охрид, 27 юли - Струмица, 17 август - Слънчев бряг, 18 август - Варна, 6 септември - Пловдив, 30 септември - Скопие и приключва на 7 октомври в София. На една сцена ще бъдат: Криско, Гери-Никол, Слаткаристика, Тони Зен, Ъпсурт и DJ Гоце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР