Докато Испания продължава подготовката си за Световното първенство по футбол

...
Докато Испания продължава подготовката си за Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Защитник на Валенсия притесни всички в испанския лагер

Докато Испания продължава подготовката си за Световното състезание по футбол през 2022 година, левият бек Хосе Гая е получил травма в глезена. Има късмет Гая даже да отпадне в последния миг от състава на иберийската страна.

Според SPORT играчът на „ прилепите “ е напуснал последната подготовка на „ Ла Фурия Роха “ в сряда поради леко изкълчване на десния гален. Ситуацията му ще се обясни, когато премине ядрено-магнитен резонанс в идните часове.

Въпреки че лекарите са оптимисти за положението на Гая, може по този начин да се развие обстановката, че Луис Енрике да повика нов състезател на негово място.

Gayá sufre un esguince leve de tobillo y es baja para el amistoso Jordania – España

Un esguince leve en el tobillo derecho de José Luis Gayá es el primer contratiempo en forma de lesiones que tiene que afrontar Luis Enrique. El lateral izquierdo valenci…
— Obelisco (@Obelisc97698623)
Изданието добавя, че двата разновидността за заместител на Гая са от Барселона – Алехандро Балде или Маркос Алонсо.

Шансовете на някогашния защитник на Челси не са изключително огромни, само че тези на младокът не са за подценяване. Ако в последна сметка Гая отпадне от селекцията на Енрике, точно Балде евентуално ще е неговият заместни. Младокът се показва на високо равнище през този сезон и записа 12 мача с 3 асистенции за „ блаугранас “.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР