Докато има някои хора, за които промяната е начин на

...
Докато има някои хора, за които промяната е начин на
Коментари Харесай

2 зодии, които не могат да се справят с промяната

Докато има някои хора, за които смяната е метод на живот, то за други тя е отблъскващ миг, от който те избират да се пазят. Промените настъпват в живота ни без значение дали ни харесва или не. Но има някои хора, които не могат да ги понесат. Те постоянно са представители на следните зодии:

1. Телец
 Зодиите, които обичат смяната Зодиите, които обичат смяната
Единствената константа в живота е смяната. За тези от нас, които не могат да изкарат един месец, без да пренаредят мебелите в спалнят...

На другия завършек на спектъра на Стрелец и Близнаци е Телецът, който е може би най-упоритият знак на зодиака. Телецът е закрепеният земен знак, бик, пасящ в буйно зелено поле. Този бик няма да отиде на никое място, в случай че има задоволително трева за ядене и хубаво меко място, където може да спи. Телецът е такова творение на навика, че постоянно са подготвени да останат в работа, връзка или житейска обстановка, която в действителност не ги удовлетворява, стига да е надеждна и поредна. Стабилността е успокояваща, само че Телците не би трябвало да я оставят да се трансформира в капан. 

2. Лъв

Лъвовете са блестящи, смели, красиви и изцяло заседнали в пътя си. Защото да, като Телец, Лъвът е закрепен знак. Опитайте се да накарате Лъв да се отклони от нормалната си рутина за хубост, работен график или проект за нощни срещи и ще останете с доста трагичен Лъв. Помислете за двойката Лъв с Лъв или Дженифър Лопес и Бен Афлек, които се връщат дружно след повече от десетилетие разграничени. Защо да пробвате нещо друго, когато знаете какво работи?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР