Докато има ниска избирателна активност, ще виждаме тези хора в

...
Докато има ниска избирателна активност, ще виждаме тези хора в
Коментари Харесай

Калина Крумова: Политиката и управлението на държавата не са риалити шоу

Докато има ниска изборна интензивност, ще виждаме тези хора в Народното събрание. Аз не бих желала да се събудя със същите резултати на 28 октомври. Това ще значи още от същото, както и че е засилка за скока на идващ предварителен избор. Коментира се, че политиците желаят да видят какво още жителите могат да понесат. Трябва да се сърдим на самите нас, в случай че се получат сходни резултати. Нека да отидем и да гласуваме - афектиран е методът, по който се подценяват гласоподавателите. Политиката и ръководството на страната не са риалити шоу. Това сподели журналистът Калина Крумова в студиото на " Твоят ден ".

По думите ѝ евентуално след вота ще има един уединен победител, който доста мъчно ще успее да образува държавно управление.

На собствен ред шефът на Националния център за книгата към НДК Светлозар Желев показа, че има вяра, че повече хора ще отидат до урните. " Повечето от гласоподавателите сме обезверени от тази ужасяваща политическа рецесия. Държавата ни не се движи, тъй като не се взимат значими неща и даже се блокира работата, защото влизаме от избори в избори. Много от общините също не работят, в предизборна акция са. Ненавременните решения стопират страната, належащо е постоянно държавно управление. Хората в моето обграждане ще гласоподават, а в този момент е още по-важно да го създадем, тъй като другояче отиваме на нови избори напролет на 2025 година Надяваме се на постоянен парламент, в който да се образува работеща коалиция. Ако за следващ път получим недействащо Народно събрание и влязат доста от маргиналните партии, които да основават проблеми, няма да излезем от рецесията ", разяснява той.

Желев предвижда, че 5 или 6 политически партии ще влязат в 51-ото Народно събрание. " Има опция най-големите да образуват постоянен кабинет, обединени към евроатлантическите полезности. Политиката не е избор на цар, само че се гласоподава основно за водачи, а не за партии ", акцентира той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР