Докато има хора, които умело могат да управляват своите мисли

...
Докато има хора, които умело могат да управляват своите мисли
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да контролират емоциите си

Докато има хора, които ловко могат да ръководят своите мисли и усеща, то има и такива, които просто не могат да управляват урагана от вилнеещите у тях страсти. Има доста фактори, които оказват въздействие върху това, само че един важен е астрологията, написа Флагман.

Разбира се, че има скептици към това изказване, само че звездите имат нещо общо. Нека забележим кои са зодиакалните знаци, които робуват на своите страсти:

Стрелец

Стрелците са мощно импулсивни и първосигнални и това може да им донесе както положителни, по този начин и неприятни неща. В множеството случаи те се ядосват доста елементарно и в яда си могат да кажат или да създадат неща, за които да съжаляват. След това, несъмнено, съжаляват, само че неприятната дума към този момент е казана и те са наранили хората, които обичат. Скъпи Стрелци, пробвайте да броите до 10 преди да извършите деяние, което е подбудено от страст.

Риби

Рибите са отражение на личните си страсти. Те могат да са свръх щастливи и уверени и в даден миг да бъдат извънредно тъжни. Не, това не е биполярно разстройство, те просто са по-чувствителни на избрани тематики. Истината е, че Рибите могат да бъдат засегнати единствено от хора, които смятат за близки, тъй че доста внимавайте по какъв начин говорите на своите другари от тази зодия. Може думите ви да бъдат разтълкувани по неверен метод.

Рак

Раците са доста прагматични когато са рационални. Това, което унищожава техните старания да са рационални е комбинацията от нерешителност и страстите им. Когато нещо не се получава те незабавно упрекват себе си и влизат в една серпантина, в която непрекъснато повтарят, че не са задоволително положителни, с цел да се оправят, че не стават и редица сходни неща. В тези моменти до тях би трябвало да има близки хора, които да им оказват помощ да видят истината, а точно, че са качествени хора, които просто са създали неточност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР