Докато има британско кралско семейство, ще има и книги, посветени

...
Докато има британско кралско семейство, ще има и книги, посветени
Коментари Харесай

Уилям и Кейт - хладнокръвни и пред новито обвинения

Докато има английско кралско семейство, ще има и книги, отдадени на него. Това е простата истина, с която евентуално всеки в двора на крал Чарлз е привикнал. Въпреки това всяка нова книга, която разкрива " секрети " от него, провокира паника.
 Крал Чарлз и по какъв начин Короната употребява средствата на умряли англичани без родственици или близки
Как крал Чарлз се облагодетелства от парите на умряли англичани

Древна процедура със подозрителен морал

Преди часове излезе Endgame - новото заглавие на журналиста Омид Скоби, който е създател на книгата за Хари и Меган Finding Freedom. В нея той разкрива " печалното " положение на монархията, както и детайлности за връзките в кралското семейство.

Никой от главните членове на фамилия Уиндзор не е подминат, като напълно скоро ще разкрием повече детайлности за наличието на Endgame. По отношение на принц Уилям и Кейт Мидълтън обаче изказванията са няколко.

Скоби твърди, че Уилям е прекомерно прочувствен и че счита татко си за " незапознат ". Мидълтън пък е разказана като студена и жестока, като създателят декларира, че тя прекарва повече време " да приказва за Меган Маркъл, в сравнение с с нея ".
 Снимка 634780

Както можеше и да се чака, принцът и принцесата на Уелс се държат по този начин като че ли не знаят за излизането на книгата. Те, както и Бъкингамският замък, и даже, не са коментирали по никакъв метод Endgame.

На Instagram профила на принц Уилям и Кейт Мидълтън даже се появи ново видео часове след излизането на книгата, в което се означават стотиците наградени с почести от кралското семейство през отминаващата 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР