Докато играем с договорки, тази държава не върви на добре.

...
Докато играем с договорки, тази държава не върви на добре.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Балабанов: Докато играем с договорки, тази държава не върви на добре

Докато играем с сделки, тази страна не върви на добре. Тя потъва сега. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание депутатът от “Има подобен народ ” Станислав Балабанов.

Има Такъв Народ още веднъж ще упорстват да има комисия, която да проверява заканите против Александър Йоловски.

“БСП гласоподаваха срещу основаване на комисия, която да проверява заканите против господин Йоловски, което ми подсказва, че нещо се случва в едната част на опозицията, която касае Българска социалистическа партия. Какво е договорила Корнелия Нинова? Кой и натиска бутона? Защо наподобява тази партия по този метод? ”, попита той.

По думите му е значимо такава краткотрайна комисия да съществува. Има Такъв Народ са упорствали ръководител на тези комисии да е някой от опозицията, с цел да може те да са работещи.

“Някой, някъде по коридорите очевидно се е договорил ”, отсече той

“Има някакъв развой, който тече в Българска социалистическа партия. Много е странн, като част от опозицията, да работи в услуга на ръководещите ”, добави той и напомни, че Йоловски доста обществено е споделил какви закани са отправени към него и от кое място идват те.

По думите му Делян Пеевски е настоящият министър-председател, а акад. Николай Денков играе “фасадна роля ”.

“С омерзение го споделям, сътрудници ”, означи той. “Това би трябвало да отврати цялото българско общество. Протестиращите по площадите останаха излъгани ”.

По-рано народните представители не поддържаха предлагането на “Възраждане ” за основаване на Временна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия, свързани с изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, че върху него е бил оказван напън от депутати.

В първото гласоподаване поддръжка пристигна от 78 народни представители

1 народен представител на ГЕРБ-СДС гласоподава “за ”, 36 депутати от ПП-ДБ гласоподаваха “за ”, 32 депутати от “Възраждане ” гласоподаваха “за ”, 1 народен представител от Движение за права и свободи гласоподаваха “въздържал се ”, 1 народен представител от Българска социалистическа партия гласоподава “за ”, 7 депутати от Има Такъв Народ гласоподаваха “за ” и самостоятелният депутатът Радостин Василев гласоподава “за ”.

Последва и прегласуване на Проекта на решение за основаване на Временна комисия за инспекция на обстоятелствата и събитията, свързани с изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, че върху него е бил оказван напън от народни представители да прави избрани дейности. При второто гласоподаване поддръжка за проекторешението получи поддръжката на 62 депутати. 1 народен представител на ГЕРБ-СДС гласоподава “за ”, а 8 “въздържал се ”, 21 депутати от ПП-ДБ гласоподаваха “за ”, а 1 “въздържал се ”, 31 депутати от “Възраждане ” гласоподаваха “за ”, 2 депутати от Движение за права и свободи гласоподаваха “против ”, 1 народен представител от Българска социалистическа партия гласоподава “за ”, а 16 “въздържал се ”, 7 депутати от Има Такъв Народ гласоподаваха “за ” и самостоятелният депутатът Радостин Василев гласоподава “за ”.

Още вижте във видеото на SafeNews: 

Още вести четете в категорията България

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР