Докато играчите чакат на пазара да се появят първите игри

...
Докато играчите чакат на пазара да се появят първите игри
Коментари Харесай

Играта Unrecord, използваща Unreal Engine 5, демонстрира зашеметяващо реалистична графика

Докато играчите чакат на пазара да се появят първите игри основани на енджина Unreal Engine 5, през последните няколко години поредност от впечатляващи демонстрации предложиха примамливи визуализации на неговия капацитет. Последната от тях наподобява, че може да се трансформира в една от най-реалистичните шуутъри от първо лице до момента, евентуално значително с помощта на някои умни трикове.

Когато фрагменти от идната тактическа игра „ Unrecord “ се разпространиха в интернет, мнозина допуснаха, че наподобяват прекомерно добре, с цел да са същинско демо на играта. Разработчикът бързо разсея изказванията с къс клип (който може да видите по-долу), съдържащ повече геймплей в свободна форма и фрагменти заличавайки всевъзможни подозрения за истинността на плана.

Според рекламния клип Unrecord е описателен сингълплейър, основан на история с тактически бойни детайли. Краткият филмов откъс е изработен по този начин, че да прилича фрагменти от боди камера на служител на реда, който нахлува в изоставена постройка. Това, което следва, наподобява на тактически шуутър от първо лице, в който играчът деликатно претърсва пространства, наднича зад ъглите и стреля по неприятните. Кадрите разкриват също по този начин варианти за разговор и реалистична система за муниции, изискваща от играчите да ревизират оставащите им патрони, като изваждат и ревизират пълнителя. През октомври предходната година разработчикът разгласява фрагменти, показващи по-основни FPS механики.

Осветлението и текстурите наподобяват с най-високо качество, само че нервно-реалистичното показване на демото евентуално се дължи на няколко детайла, които скриват минусите в играта.

Камерата не разрешава на феновете да се концентрират прекомерно деликатно върху обособените съставни елементи на изображението, с цел да виждат забележими недостатъци в текстурите.

Повечето игри от първо лице се пробват да имитират усещането на човешкото око, което е невероятно да се реализира съвършено. Възпроизвеждането на нещо толкоз несъвършено, само че разпознаваемо, като фрагментите от камерата на тялото, обаче евентуално е по-лесно постижимо във видеоигрите. Отличната анимация на враговете и ръцете на героя на играча също способстват за безапелационния тип.

Друг значим детайл е фотограметрията – техника, която генерира текстури от фотоси на действителни обекти.

Кадрите от Unrecord провокират дискусия и поради странната си аналогия с фрагменти от полицейски камери, които в последно време постоянно се появяват в новините в Съединени американски щати. Очаквайки реакцията, разработчикът разгласява FAQ (отговори на постоянно задавани въпроси).

Unrecord е в прекомерно ранен етап на разработка, с цел да се разисква датата на стартиране или даже в кои платформи ще бъде налична. Играта обаче към този момент има страница в Steam. Можете да изтеглите филмовия откъс и скрийншотите от Гугъл Drive-а на разработчика.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР