Докато идвах насам от ПП и ДБ си представяха програмата.

...
Докато идвах насам от ПП и ДБ си представяха програмата.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Още 1-2 дена ще мълча за това, което знам, кошмарът тепърва започва

Докато идвах насам от Политическа партия и Демократична България си представяха програмата. Попитах Томислав Дончев какво оферират, а той ми вика: „ Ала-бала “. Щели да дават 50 милиарда за Севера и Юга. Ние им оставихме един милиард за „ Хемус “, а те го похарчиха.

Това съобщи водачът наГЕРББойко Борисовпред огромен брой симпатизанти наГЕРБв Кюстендил, съобщи вести.бг.

Той бе посрещнат на крайници и с бурни овации.

„ Ако се откри някой самоуверен публицист да ги попита за горивата, за инфлацията. Те няма по какъв начин да отговорят, по тази причина не вършат акция пред хората. Какво следва – те популяризират един слух, че няма значение резултатът от изборите. ГЕРБ щели абсолютно да ги поддържат, тъй като щели извън да ни натиснат. Ние не се поддаваме на напън. Няма късмет да подкрепим държавно управление, което знаем какво сътвори за две години. Още 1-2 дни ще мълча за това, което знам. Да, податлив съм на диалози, само че това което предизвикаха на бюджета..., същински се надявам от Министерство на финансите да извадят действителното положение на бюджета. До октомври би трябвало да изтеглим още 10 милиарда лв. дълг, с цел да вържем двата края. Дефицитът отива на близо 7%. Вие си мислите, че ние идваме, миеме си зъбите и всичко е ок. Не, кошмарът занапред стартира “, изясни водачът на ГЕРБ.

Той предизвести, че кошмарът занапред стартира. " Само да има шанс българският народ да поддържа още едно тяхно правителство– ще види какво го чака “, акцентира Борисов.

„ Къде е битката с корупцията по високите етажи? Нали щяха да се борят с нея? Милиарди няма. През 2009 година след тройната коалиция заварихме7- 8 млн. дупка в бюджета. Това бе трохичка. Дето се вика, почнах да скърбя за Станишев. След Орешарски успяхме да се оправим и излязохме на остатък. Само, че в този момент задачата е 15 милиарда лева дупка. Имате ли самообладание, като гледате по какъв начин падат банките? 2009 година ръководех държават по време на най-голямата финансова рецесия в света за всички времена и не дадох нито една банка да падне. Дойде коронавирус рецесията, ние най-добре минахме през нея. Сега просто не знам дали ние сами като партия можем да се оправим. Те по тази причина пускат тези клюки, няма да се подвеждате. След 2-ри април би трябвало непременно да се направи държавно управление. По това ще се познае кой си обича родината “, посочи водачът на ГЕРБ.

„ Дойдох до Кюстендил и не видях някъде да е правено нещо. За страдание имат доста огромна медийна поддръжка. На някого не му хареса България да е водач в района ", уточни той.

„ Ако е това, което знам – ние също минаваме на студио. Нямам очи да застана пред вас и да ви излъжа, че ще стане елементарно. Няма да ви пропагандирам. Ако желаете да се отървем от чудото, което ни сполетя, би трябвало да излезем и мощно да ги изгоним. Няма да стане отново – едни да работят, а други да стоят и да намират недостатъци “, уточни водачът на ГЕРБ.

„ Ние сме учени да бъдем скромни, набожни и да работим. Този, който лъже по този начин нахално, Господ ще го накаже ", предизвести Борисов.

„ В момента нито пари има страната, нито поддръжка извън. Светът се преразпредели. Турция, Гърция и Румъния станаха най-важни, ние останахме...Зависи от резултата, в случай че сме първи и то с доста щем - не щем ще вадим страната от рецесията “, заключи някогашният министър председател.

" Бог да е с нас! ", приключи Бойко Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР