Докато и “Северен поток-1, и “Северен поток-2 внезапно загубиха налягане

...
Докато и “Северен поток-1, и “Северен поток-2 внезапно загубиха налягане
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Взриви ли ЦРУ газопровода „Северен поток“, за да попречи на Русия да се притече на помощ на Европа тази зима!?

Докато и “Северен поток-1 ”, и “Северен поток-2 ” ненадейно изгубиха налягане предишния понеделник, шведските сеизмолози записаха голям брой детонации. Операторът на газопровода оповестява за невиждани вреди. Ясно е, че това е тенденциозен бойкот и може да бъде изработен единствено от държавно управление със качества за слагане на подводни мини.

Кой може да е това?

Държавният секретар на Съединени американски щати Блинкен сподели, че повредата на тръбопровода съставлява „ забележителна опция “ за Западна Европа да се откаже от съветския природен газ в интерес на втечнения природен газ от Съединени американски щати.

Полския евродепутат благодари на Съединени американски щати за изваждането от употреба на газопровода, защото в този момент Русия ще би трябвало да договаря с Полша, с цел да доставя газ до Европа.

Докато се опитваше да предотврати съветската интервенция в Донбас, президентът на Съединени американски щати Байдън сподели: „ Вече няма да има „ Северен поток-2 “. Ние ще му сложим край. Обещавам ви, ще успеем да го създадем. ”

Добре подготвените европейски марионетки на Вашингтон, несъмнено, ще обвинят Русия за взривяването на нейния личен водопровод.

Както предупреждавах, че ще бъде стане, безделничеството на Кремъл във връзка с Украйна даде на Вашингтон задоволително време за повече пакости и разширение на спора. Акцентът на Кремъл върху легализма може да приключи с нуклеарна война. Единственият безвреден метод за Русия да се оправи със опасността от Украйна щеше да бъде блицкриг, който да овладее Украйна, преди Западът да може да реагира. Бавният, стеснен, провлечен спор играе директно в интерес на Вашингтон. Всички можем да умрем вследствие на това.

Няма подозрение, че войната се разшири и в този момент Кремъл залага, че Украйна и Западът няма да продължат войната, в случай че тя включва директни офанзиви на съветска територия, затова от това следват и референдумите.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР