Докато хомо жиголото Емил Колев си дава задника и предника

...
Докато хомо жиголото Емил Колев си дава задника и предника
Коментари Харесай

Удар! Васил Терзиев реве на умряло! Това е жената на любовника му Емил Колев

Докато хомо жиголото Емил Колев си дава задника и предника на богати мъже за пари, вкъщи го чака приказно красива и преливаща от секс жена. Тя се споделя Яница Таушанова и с изключение на спътница в живота, е майка на детето му.

 

Мускулестият тъпкач на Васил Терзиев обаче бил уверен, че “гъз пол няма ”, ето за какво във всяка свободна от фитнеса минута въртял св*рки и лъскал ч*кии освен на бъдещия софийски кмет, само че и на всеки перверзен педал с пари, който му вкара тлъста оферта. За предпочитане анално.

 

Педерастките му изцепки докарали до тежка меланхолия хубавата Яница. Нейни приятелки издадоха, че откогато схванала за гей похождения на благоверния си Емил, тя съвсем спряла да се храни и проливала тежки сълзи от заран до вечер. 

 

Той пък цинично се гаврел пред себеподобните си, че в случай че не било детето, Яница към този момент щяла да се е нагълтала с приспивателни, тъй като гибелта била за предпочитане пред живот без обич и секс. А той нямало да й даде нито едното, нито другото. Оставала й тежката орис на педалска младоженка, хилел се Колев.

 

Пред приятели жиголото не пестял обиди по адрес на жена си. Той наричал Яница отпадък, простачка и парцалеса. Кълнял се, че я държал у дома единствено за мачовска фасада и родителите му да не заподозрат каква мъжка к*рва са отгледали и възпитали.

 

В обезверен опит да му се хареса, Яница си наблъскала лицето и тялото с всевъзможни филъри и силикон, упражнявала като луда и карала на ябълки и краставици със седмици с цел да има съвършено тяло. Лявата резба на Емо обаче не реагирала на женска красота и той предпочитал косматите задници и потни подмишници на спонсорите си.

Въпреки, че в инстаграм показва живот на баровец, любовникът на Васил Терзиев бил трансформирал жена си в робиня. Тя трябвало да пере на ръка гащите му, по които постоянно имало издайнически следи от (молим за извинение) бели и кафяви тайни, свидетелстващи за перверзни еднополови сношения, както с Васил Терзиев, по този начин и с други вип представители на противоположните среди.

Когато се приберял друсан след следващото “мъжко хоро ” с доста кокаин, кристали и семенна течност, Емо ставал свиреп нападателен и шамарел хубавицата където свари, което изяснява за какво тя все по-често излизала с големи слънчеви очила с цел да крие синините по лицето си.

За похлупак на унижението, Яница била длъжна да му готви специфични фитнес манджи от телешко, пилешко и конско месо, и от заран до вечер да търпи смрадта на карантия.

 

Още по-противна за нея била вонята на непознати мъже, която се излъчвала от всяка пора на Емил Колев. Клюкари описват, че той бил осквернил с непозната сперма даже брачното ложе и то за късото време, в което Яница извела детето на разходка. Той нахално вкарал у дома един от по-бедните си любовници, който нямал задоволително пари да го заведе на хотел, само че пък се радвал на впечатляваща патка. Яница заподозряла изневярата по черните и къдрави интимните косми, полепнали по белите фамилни чаршафи. Тъй като Емил се е епилирал на всички места до голо, жена му почнала да задава неуместни въпроси кой мъжки дирник е мърсил дома й. Любопитството за малко да й коства следващия бой, спомнят си ужасени съседи, чули абсурда през тънките стени на дома им.

Очаквайте още по-зловещи разкрития за срамните заболявания, които Емил Колев и гей дружинката му сеят в столичния елит. Редакцията ни с подготвеност ще разгласява и разказите на всеки наш четец, който се престраши да показа персонални истории за перверзния придружител на бъдещия столичен кмет. Анонимността ще бъде обезпечена.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР