Докато хиляди се редиха на опашки в продължение на 8

...
Докато хиляди се редиха на опашки в продължение на 8
Коментари Харесай

Samsung осмива цяло десетилетие iPhone-и в нова реклама

Докато хиляди се редиха на опашки в продължение на 8 и повече часа, от 4 ч. сутринта, пред Apple Store по света, с цел да си купят новия iPhone X, водещият съперник на Apple на пазара на смартфоните - Samsung, реагира със забавляваща реклама.

Компанията пусна видео със смешни истории за млад мъж. То осмива цялото десетилетие на развиване и владение на iPhone-ите, от непрекъснатото рухване на батериите им, през неналичието на място за предпазване на фотосите в тях, до блокирането при намокряне с вода и потреблението на химикалка върху телефона (с което героят наподобява смешно, когато се среща с  момиче в колежа се постанова да запише номера й).

На финала си рекламата приключва с апел феновете да обновят техниката си и да преминат на идващото равнище в персоналните си телефони, а точно като минат от iPhone на Samsung Galaxy. 

Спотът е озаглавен " Порастване " и е дело на известната рекламна организация Wieden + Kennedy Портланд. Той популяризира цялата серия смарт телефони на Samsung - Galaxy S8, S8+ и Note 8.

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР