Докато хиляди жители на Карибите се възстановяват след урагана Ирма,

...
Докато хиляди жители на Карибите се възстановяват след урагана Ирма,
Коментари Харесай

Знойни хубавици решиха да подкрепят жертвите на „Ирма” с голи СНИМКИ 18+ и разгневиха мрежата

Докато хиляди поданици на Карибите се възвръщат след урагана „ Ирма ”, който се стовари върху района и за секунди унищожи живота им, обилни хубавици заляха мрежата с еротични фотоси, под които означават, че не стопират да се молят за жертвите и потърпевшите от естествената буря. Неуместният им избор на фотоси обаче провокира мощно неодобрение и вълна от рецензии в интернет, осведоми life.ru. Една от хубавиците, които съумя да си навлече гнева на хората, е моделката Кара дел Торо. Тя реши да оплаче жертвите на „ Ирма” със секси фотография, която малко по-късно бе свалена.



„ Изпращам позитивните си мисли и положителни вибрации”, написа хубавицата, наслаждаваща се на слънцето и нежния прибой.

По сходен метод успокоява феновете си и друга красавица – украинката Лана Александра. Съдейки от текста към фотографията, тя се намира в Пуерто Рико.



„ Остават ми цели два дни от отпуската и считам да се възползвам от тях максимално”, отбелязва тя под палавата фотография, на която театралничи по долни дрехи.

Най-дръзка обаче е моделката Дана Хам от Охайо. Тя е споделила фотография от последната си отмора на остров Сен Мартен, на която театралничи чисто гола, отбелязвайки, че ще спомене жертвите на урагана в молитвите си.



Въпреки неуместния избор на фотография, почитателите й изпаднаха във екстаз. Един от тях отбелязва, че в случай че не позираше в тил, мигновено би не запомнил за стихията.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР