Докато хиляди хора се опитват да се доберат до билет

...
Докато хиляди хора се опитват да се доберат до билет
Коментари Харесай

Звезда на Тотнъм иска билети от Ливърпул

Докато хиляди хора се пробват да се доберат до билет за финала в Шампионската лига през тази година, халфът на Тотнъм Хотспър Лукас Моура е попитал бразилците в Ливърпул - Алисон Бекер и Фабиньо, дали могат да му провиснал още пропуски за последната публична среща за двата тима през сезон 2018/2019.

Тотнъм и Ливърпул излизат един против различен в спор за трофея на през днешния ден на стадион " Уанда Метрополитано " в Мадрид.

Цените на билетите дни преди финала доближиха сумата от порядъка на 7 хиляди английски лири, а все още офанзивният футболист на „ шпорите " разполагал с едва… 24 билета. На острието на Тотнъм са му нужни най-малко 40 пропуща, защото желае да докара в Мадрид всички свои родственици и близки в испанската столица, с цел да могат да гледат финалната среща сред двата тима.

„ Вече поздрави сънародниците ми в Ливърпул за достигането до финалния мач. Хубаво е, че Бразилия ще има четирима футболиста в този мач ", показа Лукас Моура с усмивка.

„ Имам положителни връзки с Алисон и Фабиньо и се веселя за тях, защото са положителни футболисти. Писах им неотдавна, защото се нуждая от още билети за финала. Имам желание да докарам цялата мс фамилия и другари от Бразилия. Това е доста значим миг от моята кариера. Нуждая се от 40 билета, а в този момент имам единствено 24. В Ливърпул разполагат със същата численост на футболист, тъй че се надявам да ми оказват помощ ", показа Лукас Моура пред медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР