Докато Хари и Меган продължават да си създават врагове, където

...
Докато Хари и Меган продължават да си създават врагове, където
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън ни шашна - взе карибска виагра пред всички

Докато Хари и Меган не престават да си основават врагове, където и да отидат, принцът и принцесата на Уелс не престават да печелят сърцата в обществените медии.

Това важи изключително за Кейт Мидълтън, която този път беше щракната да приема афродизиак по време на посещаване на Карибите. Видеото се трансформира в същински шлагер в TikTok.
she so attractive |

Въпреки че събитието е от март 2022 година, когато Кейт Мидълтън и бъдещият крал Уилям към момента бяха херцог и херцогиня на Кеймбридж, видеото от пътуването им до Карибите стана известно едвам през последните няколко часа. На фрагментите принцесата е снимана дружно със брачна половинка си, до момента в който стоят на щанд за храна и вземат решение да опитат някои от деликатесите на острова.
                             

В един миг Кейт Мидълтън взема ядене, известно като “карибска виагра “ и на смешка твърди, че е по-смела от Уилям. Въпросната храна е съставлява пай месо, който е подложен в раковина. Въпреки че е мощен афродизиак, принцесата не се поколебва да го опита под зоркия взор на брачна половинка си. “Мога да се оправя “, споделя тя през смях.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР