Докато Гришо се готви за среща на Откритото първенство на

...
Докато Гришо се готви за среща на Откритото първенство на
Коментари Харесай

Лолита на Гришо с признание: "Смятах, че имам паник атаки, а то се оказа нещо съвсем друго"

Докато Гришо се готви за среща на Откритото състезание на Австралия, приятелката му Лолита Османова се грижи за здравето си и слуша лекции за паник офанзиви и уплахи.

Лолита показа пред почитателите си в Instagram, че до момента е считала, че получава паник офанзиви, когато лети със аероплан. След изслушана лекция обаче, съветската хубавица открила, че страда от характерна уплаха.

Виж още: " От първи стартирам да упражнявам ": 5 профила, които да следвате за фитнес мотивация през 2022 г. 

" Мислех, че пострадвам от паник офанзиви в самолета, когато има турбуленция. Оказа се, че не е било това, както мислех по-рано, а уплаха ", написа тя към свое селфи, на което е с много грациозен тоалет с ръкави, обсипани с блестящи камъни. Лолита слуша въпросните лекции онлайн, а в останалото си време пазари и тренира. Тя е много дейна в обществените мрежи и постоянно споделя моменти от всекидневието си.

Иначе Лолита и Григор са отседнали в много безценен хотел в Мелбърн, където посрещнаха и Новата година. Гришо пък се приготвя за присъединяване си в тазгодишното Открито състезание на Австралия по тенис. Димитров е подложен под №26 в главната скица. Откритото състезание на Австралия стартира на 17 януари.

Виж още:  Случи се! Дени от " Един за различен " се появи без филтри... само че за прекомерно малко

Изображение: https://www.instagram.com/lola_queen/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР