Докато градският съвет на Ванкувър претегля бюджета за 2024 г.,

...
Докато градският съвет на Ванкувър претегля бюджета за 2024 г.,
Коментари Харесай

Повишаването на таксите за превоз предизвиква отблъскване във Ванкувър

Докато градският съвет на Ванкувър претегля бюджета за 2024 година, градът е изправен пред отпор против препоръчаните нови такси за фирмите за услуги за транспорт, които да работят в централната част на града.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Ванкувър към този момент начислява такса за „ запушване “ от 0,30 щатски $ на водачите, които взимат или оставят пасажери в централната част на метрото сред 7 сутринта и 19 часа. през 2025 година и увеличение на интервала от време, който обгръща до 22:00 ч.

„ Жителите и посетителите на Ванкувър към този момент заплащат най-високите градски такси за споделено пътешестване в Канада. Четири пъти повече от всеки различен град в Канада “, сподели представителят на Uber Keerthana Rang за предлагането.

„ Хората ще изберат да останат у дома или, по-лошо, да вземат личното си транспортно средство. Това ще навреди на локалните заведения за хранене и питейни заведения и ще усили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР