Докато говори пред CPAC в четвъртък, сенатор Томи Тубервил (R-

...
Докато говори пред CPAC в четвъртък, сенатор Томи Тубервил (R-
Коментари Харесай

Сенаторът от Републиканската партия Томи Тубервил в CPAC: „Не съм гласувал за никакви пари да отидат в Украйна, защото знам, че те не могат да спечелят.“

Докато приказва пред CPAC в четвъртък, сенатор Томи Тубервил (R- AL) неведнъж сподели, че Украйна „ не може да завоюва “ войната на Русия против страната.

„ Ние сме тези, които провокираха тази война, тъй като продължихме да постановяваме НАТО на Украйна и показвахме на Русия, хей, ние ще изградите военни бази на вашите граници. И Путин сподели, не, не, няма да извършите това “, сподели Тубервил на консервативната конференция в региона на окръг Колумбия.

„ Не съм дал своя вот за никакви пари да отидат в Украйна, тъй като Знам, че не могат да завоюват, ” продължи сенаторът републиканец.

„ Вие ненавиждате, че са умъртвили 300 000 или 400 000 души, тъй че – руснаците също. Мразиш, че подкрепихме това. Ние ги избутваме пред оръжията или пред рейса, допускам, че ще говорите. Това е свирепост, само че те не могат да завоюват “, добави Tuberville.

Tuberville също по-късно добави, че „ Доналд Тръмп ще спре [войната], когато влезе за първи път. “

„ Той знае, че Украйна няма да завоюва. Той може да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР