Докато големите партии спяха, новата партия Български гласъ и нейните

...
Докато големите партии спяха, новата партия Български гласъ и нейните
Коментари Харесай

Община Враца осъмна брандирана! „Български гласъ“ в атака /снимки/

Докато огромните партии спяха, новата партия " Български гласъ " и нейните поддръжници са брандирали безусловно цяла Враца, както и много от селата в общината. 
С плакати на листата им за общински съветници са облепени всички табла, отредени за това, плюс стотици частни заведения, магазини, фитнеси, офиси, промишлени пространства и други. И ако това ви се коства незадоволително - от нищото се появи и офис на партията в центъра на града! Листата се върти и на огромната видео стена под сувенирната палата. Чест прави фактът, че са спазени всички условия на закона по отношение на разпространяването на предизборни материали.
За никого не е загадка, че част от хората в листата, водена от Мирослав Ангелов, са върли почитатели на локалния „ Ботев “ /Враца/. Широката поддръжка, която следим в този момент, обаче надвишава доста рамките на стадиона и подсигурява едно - в борбата за общинския съвет се е присъединил сериозен състезател! Агенция BulNews не си спомня за организация от тези мащаби в първите часове на предизборна акция. 
Можете да подкрепите листата на „ Български гласъ ” за общински съветници с номер 12 в изборната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР