Докато героят на ръгбито Роб Бъроу се бореше с болестта

...
Докато героят на ръгбито Роб Бъроу се бореше с болестта
Коментари Харесай

„Роб Бъроу ми даде усещане за цел, идентичност и причина да живея“

Докато героят на ръгбито Роб Бъроу се бореше с заболяването на моторните неврони, смелостта му трогна нацията. Но малко на брой могат да бъдат по-вдъхновени от смелостта на спортиста от сътрудника му в борбата от MND Иън Флат.

Иън, който сътвори тясна връзка с Роб, описа по какъв начин гибелта на Роб преди седмица, на 42-годишна възраст, го поддържа в личната му борба. Бащата на две деца беше диагностициран единствено осем месеца преди героя на Leeds Rhinos Роб и двамата бяха лекувани от еднакъв медицински екип – вдъхновявайки се взаимно в общата им битка.

58-годишният Иън ни сподели: „ Само двама мъже са ме карали да рева и Роб е един от тях. Той беше моят фар на вяра. Той беше най-искреният, топъл и великодушен човек и ме накара да се усещам специфична. Роб и фамилията му се трансформираха толкоз доста за толкоз доста, в това число и за мен. Те подтикнаха общественост – и придвижване – от което можеха да вземат участие всички страдащи от БДН. Той ми даде чувство за цел, еднаквост и причина да пребивавам. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР