Докато геноцидът в Газа продължава да се предава на живо

...
Докато геноцидът в Газа продължава да се предава на живо
Коментари Харесай

Взимайки страница от френския антиислямски сборник, Обединеното кралство предефинира „екстремизма“

Докато геноцидът в Газа продължава да се предава онлайн на нашите екрани, доста западни държавни управления освен отхвърлят да прекратят съучастието си в клането, само че също по този начин се пробват да заглушат и демонизират мюсюлманските придвижвания и организации, които се съпротивляват на израелската окупация в рамките на техните страни.

През януари тази година английското държавно управление забрани Хизб ут-Тахрир като „ терористична “ организация, трансформирайки в престъпно закононарушение принадлежността към или приканването към поддръжка за десетилетното придвижване. Независимо от мнението ви за самото придвижване, тази възбрана явно е комфортна политическа игра.

В ерата след 11 септември Хизб ут-Тахрир неведнъж е била заплашвана със възбрана и нападателно наблюдаване в границите на присъщата на страната ислямофобска стратегия за битка с радикализацията, Предотвратяване. Бившите министър председатели Тони Блеър и Дейвид Камерън се пробваха напряко да забранят групата, надлежно през 2005 година и 2010 година, само че и двата пъти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР