Докато галениците на съдбата това лято – Овен, Дева, Лъв,

...
Докато галениците на съдбата това лято – Овен, Дева, Лъв,
Коментари Харесай

5-те зодии, очакващи ги ЗЛОВЕЩА раздяла през лятото

Докато галениците на ориста това лято – Овен, Дева, Лъв, Козирог и Везни ги чакат изгаряща обич, среща на сродна душа и вероятно брак през 2021 година, други 5 зодии им предстоят разлъка и страдалчество. Вижте дали не сте измежду тях, с цел да предприемете ограничения за укрепване на връзката си, или да се откажете от нея и да потърсите щастието си другаде – в пътешествия, другари и кариера.
Близнаци
Съдбата това лято не е благосклонна към вас. Предстои ви осъзнаване на тъжната истина, че връзката ви е изчерпана, последвана от разлъка с обичания човек. Тя ще бъде толкоз бурна, колкото е била и любовта ви, в случай че половинката ви е била зодия Водолей. Водолеите имат потребност от успокоение и себеотдаване, а вие не желаете да жертвате копнежа си да сте в центъра на събитията и под светлините на прожекторите. Нямате бъдеще дружно. Изживейте тъгата и продължете напред. Зловещата ви разлъка не е инцидентна, скоро ориста ще ви сервира великодушни дози благополучие с подобаващия човек, виждащ живота като вас, а до тогава се концентрирайте върху самоусъвършенстването, кариерата и персоналното си израстване, с цел да бъдете по-добра версия на себе си, когато любовта още веднъж почука на вратата ви.
Скорпион
Със мощното си шесто възприятие вероятно усещате, че раздялата тропа на вратата ви. За вас тя е предстояща и даже може би мечтана, натурален ход на събитията, само че се подгответе за бурна и злокобна реакция на някогашната си половинка. Като най-страстният и магнетичен представител на зодиака, вие имате потребност от тъкмо толкоз ослепителен сътрудник, с който да черпите с цялостни шепи от живота. Настоящият е неверен избор и скоро ще го осъзнаете. Не се тормозете, няма да страдате дълго. Дайте си малко време да преосмислите случилото се и продължете напред, щастието е близо – тъкмо там, зад ъгъла.
Риби
Очаква ви мудна и мъчителна разлъка. Не унивайте – всичко, което се случва, е с тъкмо избрана от ориста причина. Тя е подготвила скоро за вас същинската, изгарящата обич, която ще ви донесе жадуваното благополучие и с която ще плувате в свои води, само че преди нея би трябвало да преживеете раздялата с сегашното. Когато ви е тежко, припомняйте си, че времето лекува, а това, което ви чака, ще залепи късчетата от разрушеното ви сърце и ще ви покаже, че предишното не си е коствало, а бъдещето е цялостно с благополучие.
Стрелец
И представителите на този зодиакален знак ще имат потребност от рамо, на което да поплачат това лято. Не тъгувайте дълго, индивидът, който ви напуща, не е за вас. Отдайте се на пътешествия и съберете парченцата от пъзела, с цел да приключите годината като нов човек, намерил себе си и очакващ същинската си половинка.
Рак
Това лято методът ви една напред, две обратно е във ваша изгода. Ще съберете храброст да извършите нужните крачки обратно във връзка, която не ви носи мечтаното благополучие и успокоение. Раздялата ще бъде злокобна, заредете се с самообладание и храброст, припомняйки си постоянно, че заслужавате най-хубавото, а това, което имате в този момент, несъмнено не е такова.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР