Докато феновете се обърнаха към X, бивш Twitter, за да

...
Докато феновете се обърнаха към X, бивш Twitter, за да
Коментари Харесай

Сега реферите трябва да раздават СИНИ картони: Футболните фенове останаха объркани от поредната странна промяна на правилата само дни след като шефът на Висшата лига призна, че системата VAR се нуждае от поправка

Докато почитателите се обърнаха към X, някогашен Twitter, с цел да изразят гнева си, обвинявайки „ богатите “, че „ крадат нашата красива игра “ и останаха комплицирани от безсмисления ход.

Това ще добави в допълнение неспокойствие към почитателите и някои мениджъри, които към този момент са раздразнени от битките на управителния орган и потреблението на VAR, с шефа на Висшата лига Тони Скоулс признавайки през вчерашния ден, че технологията към момента се нуждае от корекция пет години след първото й показване.

Бордът на Международната футболна асоциация е надъхан да разгласи хода в петък, съгласно The ​​Telegraph, който ще разреши на съдиите да изгонят играчи за 10 минути за противоречие и цинични фалове.

Международният ръб на футболната асоциация подписа тествания за нови протоколи, които ще дават по-големи пълномощия на длъжностните лица да лимитират циничните нарушавания и несъгласието

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР