Докато едни плажуват на плажа на Росенец край имота на

...
Докато едни плажуват на плажа на Росенец край имота на
Коментари Харесай

Едни плажуват на „Росенец”, други питат за плажа пред имението на Прокопиев до Созопол

Докато едни плажуват на плажа на " Росенец " край парцела на Ахмед Доган , други се готвят за митинг край имението на Иво Прокопиев в Буджака край Созопол.

Около 15 души се събраха през днешния ден на протестното плажуване, наречено „ Dogan Saray Beach Festival “ на единия плаж. " Събираме се, плажуваме. Нека хората да идват освен събота и неделя, а и всеки ден от седмицата ", сподели пред БНР Асен Боджев, който през вчерашния ден си приказва с Доган.
   
Това е на практика частната улица на Прокопиев и ортаците му, узурпирали забележителната околност Буджака над Райския...
Публикувахте от в 
В същото време мнозина пък издигнаха глас Христо Иванов да се покаже справедлив и кардинален, и както провежда акцията на " Росенец ", по този начин да отиде да стачкува и пред имението на близкия му предприемач и медиен издател, който, съгласно изказванията, също е отрязал достъпа до плажа.



Това твърди и журналистът и някогашен евродепутат Николай Бареков в профила си във Facebook
. Бареков дори към този момент анонсира митинг за идния вторник от 11:00 часа пред къщата на Прокопиев край Созопол.

Междувременно пред БНР кметът на курортния град отбрани предприемача, че към този момент не е бил установен стеснен достъп до брега, само че инспекцията продължава. От строителната ревизия също са почнали повсеместен разбор на градежите там.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР