Докато Dune“ беше обширно и осеяно със звезди научнофантастично приключение,

...
Докато Dune“ беше обширно и осеяно със звезди научнофантастично приключение,
Коментари Харесай

„Wonka“ валсира до начални 39 милиона долара, тласкани от главната роля на Chalamet

Докато „ Dune “ беше обстойно и осеяно със звезди научнофантастично премеждие, „ Wonka “ разчита основно на харизмата на Chalamet.

“Wonka ”, чието произвеждане коства към 125 милиона $ и се играе на 4203 местоположения, беше и първото огромно холивудско издание, пуснато след края на стачката на актьорите от SAG-AFTRA. Шаламе беше хазаин на „ Saturday Night Live “ единствено дни след края на стачката. В началния си монолог той пее под мелодията на „ Pure Imagination “ за „ завръщането в този вълшебен свят, където актьорите могат да разпространяват своите планове “.

„ Wonka “, режисиран от Пол Кинг от „ Падингтън “ и „ Падингтън 2 “ е предистория на „ Уили Уонка и шоколадовата фабрика “ от 1971 година, с Шаламе в ролята на млад Уонка, който се пробва да отвори магазин за бонбони. Неговият актьорски състав включва Хю Грант, Оливия Колман и Кийгън-Майкъл Кий.

Warner Bros. последно възродиха класиката на Роалд Дал с режисирания от Тим ​​Бъртън „ Чарли и шоколадовата фабрика “ от 2005 година с присъединяване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР