“Докато други като Джарел Милър и Дилиън Уайт се уплашиха

...
“Докато други като Джарел Милър и Дилиън Уайт се уплашиха
Коментари Харесай

Оприличиха Хюи на Смело сърце

“Докато други като Джарел Милър и Дилиън Уайт се уплашиха и отхвърлиха да дойдат да боксират с мен в София, Хюи Фюри се съгласи и е тук. Той не се уплаши, за което го поздравявам”. Тези думи на Кубрат Пулев дадоха мотив на английските медии да създадат много забавно съпоставяне с морала на 24-годишния боксьор. Някои профилирани издания на Острова мигновено връчиха нов прякор на Фюри. Според тях той към този момент е Смело сърце по хитовия филм на Мел Гибсън, който е и режисьор на лентата.

Нещо повече - Хюи ще излезе на музиката точно на въпросния филм за борбата тази събота. Изпълнението от шотландски гайди е измежду най-вълнуващите и въздействащи в историята.
 Припомняме, че в края на кино лентата Мел Гибсън, който играе действителна персона от историята на Шотландия - сър Уилям Уолъс, бива хванат в опит да извоюва самостоятелност на родината си от короната на Англия. Той дълго време е изтезаван и в последна сметка посечен на части, с цел да служи за наставление на всеки, дръзнал да повтори дейностите му.

Дали Хюи Фюри ще приключи като страдалец в зала “Арена Армеец” следва да разберем след по-малко от 48 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР