Докато човек е в добро здраве, той трябва да се

...
Докато човек е в добро здраве, той трябва да се
Коментари Харесай

80-годишна баба си купи пети VW Golf GTI

Докато човек е в положително здраве, той би трябвало да се любува на шофирането. Това е мнението на тази сладка 80-годишна жена, която неотдавна си купи чисто нов Volkswagen Golf GTI 2022. Това е осмата генерация на спортноориентираната версия на хечбека Volkswagen Golf, а самата автолюбителка към този момент е имала няколко такива коли, от разнообразни генерации и постоянно с показателя GTI.
По-точно, това е петият ѝ Grand Touring Injection от Волфсбург, тъй че умерено може да се каже, че тя е същински почитател на този немски парещ хечбек.
79-годишната баба си купи петия си VW Golf GTI. Тя кара единствено VW-та през последните 50 години, а слабостта ѝ към GTI е лесна за схващане, защото спортният Golf, съгласно нея, е надеждно плътно и динамично транспортно средство. Покупката е направена в Южна Африка, като там цената на GTI се равнява на почти 45 000 щатски $.

Възрастната дама беше доста разчувствана да седне зад кормилото на своя бляскав нов черен GTI. Можем единствено да се надяваме, че в нашите златни години ще бъдем запалени по колите като тази баба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР