Докато чакате да излезе Battlefield 2042, едно независимо студио ви

...
Докато чакате да излезе Battlefield 2042, едно независимо студио ви
Коментари Харесай

Hell Let Loose напуска Early Access през юли

Докато чакате да излезе Battlefield 2042, едно без значение студио ви насочва предложение за боен екшън, което не е зле да пробвате: Hell Let Loose.

Анонсирана от Black Matter, Hell Let Loose съставлява боен шутър от Втората международна война, който разрешава на два тима от по 50 души да се впускат в люти борби. Създадена благодарение на Unreal Engine 4, играта може да се похвали с висока степен на натурализъм и достоверност, както на борбите, по този начин и на оръжията, транспортните средства и локациите на бойните дейности, като с изключение на положителните си умения с мишката, ще ви се наложи и да включите тактическото си мислене, тъй като то стои в основата на Hell Let Loose.

„Никога не сте играли игра от Втората международна война, както би трябвало да бъде играна – с преобърнати танкове, разпръснати на всички места по бойното поле, с сериозно значимите вериги за доставка, захранващи фронтовите линии, възприятието, че си единствено болтче от машината на колосалните бойни дейности, които се водят в една война. Hell Let Loose слага играещите в центъра на хаоса на войната в една приключена форма с следени от вас транспортни средства, динамично разрастваща се фронтова линия и основен геймплей, фокусиран над руководството на взвода, който стои в ариергарда на борбата. Това е симулация на игра… не аркаден сцена шутър“, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР