Докато чакаме с нетърпение интервюто на Опра Уинфри с принц

...
Докато чакаме с нетърпение интервюто на Опра Уинфри с принц
Коментари Харесай

Принц Хари: Трябваше да изведа семейството си от там

Докато чакаме с неспокойствие изявлението на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл , което ще се излъчи на 7 март, херцогът на Съсекс ни изненада с друга непредвидена телевизионна поява.
 Принц Хари, Меган Маркъл, кралица Елизабет Втора и бъдещите им телевизионни изяви
Хари, Меган и кралицата - дано надцакването стартира в този момент

Мръсни номера

Той взе присъединяване в предаването на Джеймс Кордън , с който се разходиха из Лос Анджелис на покрива на двуетажен рейс. Подобни се срещат най-много във Англия, а това подхождаше изцяло на тематиката за диалог, която двамата нямаше по какъв начин да пропуснат - Мегзит.

Това в действителност е първият формален коментар на принц Хари за напускането на кралския двор . Важно разяснение обаче е, че диалогът е сниман по-рано този месец, преди от кралския двор да афишират, че херцогът и херцогинята остават без всички свои патронажи и се отхвърлят от всички кралски задължения.

Принц Хари съобщи, че в никакъв случай не са напускали кралския двор. Просто е трябвало да направи това, което и всеки различен брачен партньор и татко на неговото място би направил. " Трябваше да изведа фамилията си от там " , прям е той и назовава тогавашната обстановка " комплицирана среда ".

По-малкият наследник на принцеса Даяна признава, че напрежението от живота в Лондон е вредяло съществено на психологичното му здраве , като назовава локалните медии " токсични ". Затова и преместването им с Меган зад океана за него е " подчинение, а не отдръпване ".

Освен това, Хари внесе изясненост и по въпроса какви са сегашните им връзки с роднините на Острова . Те се чуват с кралицата и принц Филип, които пък са пратили гофретник на дребния Арчи за Коледа. Но за принц Уилям и Кейт Мидълтън нищо не загатва.

Херцогът на Съсекс споделя още, че синът им Арчи е леко " нервен ", а първата дума, която е споделил, е много необикновена - " крокодил ". По отношение на брачната половинка си пък той признава, че още на втората среща е схванал, че тя е неговата жена, а връзката им е отишла от 0 до 100 единствено за два месеца, предава Daily Mail.

Преди да бъде изцяло несъмнено, че остава без своите кралски патронажи, принц Хари показва решително позицията си, че е роден, с цел да служи и това няма да се промени, където и да се намира по света. Остава да разберем дали и в този момент е на същото мнение и по какъв начин ще облече думите си в дейности.
 Принц Уилям и мнението му за решението на принц Хари и Меган Маркъл
Уилям е гневен на Хари и Меган

Не по този начин, брат

Не по-малко забавни бяха и думите на херцога, че освен е гледал необятно коментирания сериал The Crown по Neflix , само че и че счита, че се основава на истината, въпреки и леко преиначена. Но в основата си демонстрира напрежението върху кралските особи и техния необикновен метод на живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР