Докато бяха група One Direction така и не направиха концерт

...
Докато бяха група One Direction така и не направиха концерт
Коментари Харесай

Музикант от One Direction - за първи път у нас

Докато бяха група One Direction по този начин и не направиха концерт в България. Сега обаче един от музикантите им идва за първи път у нас за собствен независим концерт.
 Адел - най-богатата английска звезда за 2018 година
Коя е най-богатата английска звезда за 2018 година

До 30-годишна възраст

На родна сцена ще можем да забележим и чуем Луи Томлинсън - изпълнителят, който предходната година бе вписан в Книгата на върховете на Гинес. А достижението му - строшаване на върха за най-вече предавания онлайн за концерт на солов реализатор от мъжки пол.

Музикалната кариера на Луи обаче е впечатляваща освен с това. Освен че е надарен вокалист, той е и създател на огромна част от песните на момчешката тайфа One Direction, както и на два солови албума.

След известно неявяване от музиката, той прави завръщането си с първи сингъл от нов албум. " Bigger Than Me " е първата му нова ария след излизането на дебютния солов албум Walls.

Новия си албум - Faith In The Future, който излиза публично на 11 ноември, Луи записва с една съществена цел. А точно - да сътвори сбирка от песни, подобаващи за осъществявания онлайн.

Очакванията са той да изпее частите по време на турнето Faith in the Future, отдадено таман на представянето на новия си едноименен албум. Обиколката на Луи Томлинсън ще е допълнително от 40 европейски града и София е един от тях.
 10 от най-богатите млади реализатори във Англия
10 от най-богатите млади реализатори във Англия

Под 30, само че със солидно благосъстояние

Концертът му ще е на 18 септември 2023 година в зала Арена Армеец, а повече информация за събитието има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР