Докато BTC се движи над $23,000, три Биткойн и Етериум

...
Докато BTC се движи над $23,000, три Биткойн и Етериум
Коментари Харесай

Вижте трите най-големи крипто транзакции през последните няколко дни

Докато BTC се движи над $23,000, три Биткойн и Етериум кита привлякоха вниманието на крипто трейдърите.

Общо китовете трансферираха криптовалути на стойност зашеметяващите $743 милиона единствено в три транзакции.

Биткойн кит направи първия ход в петък като изпрати 13,369 BTC на стойност $311 милиона от един незнаен портфейл в различен.

Крипто транзакцията пристигна от – и дойде в това, което се трансформира – в 65-ия по величина Биткойн портфейл, съгласно BitInfoCharts.

С настъпването на уикенда по-късно изплува и Етериум кит, който трансферира 186,009 ETH на стойност $309 милиона от един незнаен портфейл към различен.

Няколко часа по-късно Whale Alert наблюдава втори Биткойн кит, който изпрати 5,278 BTC на стойност $123 милиона от криптоборсата Gate.io към незнаен портфейл.



Тази транзакция може да съставлява скорошна покупка, като вложителят е преместил средствата от борсата към леден портфейл. Може също по този начин да съставлява някой, който взема решение да трансферира съществуващи средства към леден портфейл от съображения за сигурност.

След интервал на забележителна волатилност Биткойн остана относително спокоен през последните 24 часа. Към момента на писане на публикацията BTC не е посочил обилни придвижвания, в която и да е от двете направления и се търгува на равнище от малко под $23,200.

Същото се отнася и за Етериум , чиято цена все още на писане на публикацията възлизза на близо $1,650.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР