Докато британската столица Лондон се тресе от кралските скандали, предизвикани

...
Докато британската столица Лондон се тресе от кралските скандали, предизвикани
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина се разходи в гробище, обсъждала странна тема с мъжа си

Докато английската столица Лондон се тресе от кралските кавги, провокирани от изявлението на Хари и Меган при Опра, то за други всекидневието си продължава по този начин, както и преди. Работа, битови и други ежедневни отговорности, които не стопират с проблемите в фамилията на най-аристократичните представители на английската висша класа. 

Наталия Кобилкина към този момент живее в Англия и се любува на всеки момент, прекаран там със своя наследник и половинка. Тя постоянно споделя за преживяванията си, като по този начин стана ясно, че тя е подхванала много забавна разходка. Оказва се, че сексоложката и нейната половинка са се разходили на много местоположения в Лондон, като една от тях е била... гробищен парк.

Виж още:

" Моят мъж през днешния ден ми подари прелестно прекарване! Мъже, повярвайте, че с изключение на пари вие можете да предложите супер доста неща! Смешно е, когато някой споделя: " всички дами желаят единствено пари! " Не по този начин! Искаме доста повече от пари!!! Но да се върнем на тематиката. Моят мъж сподели: " Обличай се комфортно, чака ни неповторима разходка, имам машрут за теб, ще ти хареса. " Аз в действителност боготворя дълги разходки из града. Аз съм градско момиче. И тръгнахме. Пътя минаваше през гробище!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР