Докато Бойко Рашков е в това правителство, няма място за

...
Докато Бойко Рашков е в това правителство, няма място за
Коментари Харесай

Тома Биков: Без диалог с новия кабинет, докато Рашков е в него

Докато Бойко Рашков е в това държавно управление, няма място за разговор с нас. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков пред БТВ.

Неговата задача не е да се бори с корупция, а да прави чадър на тези, които ще ръководят. И в случай че някой не слуша, да го управлява, уверен е депутатът.

Според него било доста допустимо държавното управление да се окаже проводник на корпоративни ползи. И даде образец с номинирани за министри, които биха могли да пазят ползите на сектора, в който са работили до момента - на превоза и на здрвеопазването.

Той зададе и въпроса за какво до момента Бойко Рашков не е реагирал на разкритията, които бяха направени за здравния министър Стойчо Кацаров по отношение на желанието му да слее 2 лечебни заведения. За това има подадени и сигнали в антикорупционната комисия. Ако те желаят да вършат конституционна промяна, да махнат Бойко Рашков , Ако не, няма да участваме, безапелационен бе той. ГЕРБ ще взе участие в съвещанията и комисиите на Народното събрание, само че няма да води диалози даже и по значими тематики като бюджета, посочи депутатът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР