Докато Божигол поддържа форма при бившия си отбор Ботев (Вр),

...
Докато Божигол поддържа форма при бившия си отбор Ботев (Вр),
Коментари Харесай

Биляна Дол заряза Божинов

Докато Божигол поддържа форма при някогашния си тим " Ботев " (Вр), сръбкинята забегна

Бившата на тогавашния немски национал Томас Дол първо си отиде до родната Сърбия, с цел да види родственици и другари. Преди седмица отпътува за Истанбул. Като се знае репутацията на Валери за връзките му, някои заговориха, че следва разлъка. Но това въобще не е по този начин. Този път Божигол има до себе си същинската жена в лицето на Биляна и двамата наподобява си подхождат идеално. В това се увери наскоро и екип на " България Днес ".

Нещо повече, сръбкинята и Николета Лозанова, както и дребната Никол са в другарски връзки. Ни Ло в миналото бе половинка на Божинов, а Никол им е щерка. В началото на месеца, откакто свърши футболният сезон и преди да стартират лагерите, всички заедно бяха в обичания им Дубай. Веселата компания бе отседнала в един от тузарските комплекси, оценен с пет звезди и се намира на брега на залива. Хотелът разполага с всевъзможни капризи - частен плаж, два открити и един закрит плувен басейн, СПА център, фитнес, два тенис корта, алея за джогинг край плажа, няколко ресторанта. Една нощувка в най-обикновената стая коства 2600 лева на вечер.

" Биляна се посвети напълно на мен и на специалността ми, поставяйки себе си на назад във времето, с цел да можем да вървим дружно по пътя, по който аз дефинира " - споделя Божинов. Той е безапелационен, че към днешна дата се усеща доста обичан и пълностоен към децата си, както и в хармонични връзки с Николета Лозанова: " Именно това е индикатор, че сме интелигентни хора, които изпитват мощно почитание един към различен, което ни кара приоритет да бъде не персоналното ни благополучие, дали да сме дружно, въпреки и нещастни, а на индивида насреща, който е по-щастлив с друга половинка. "

Макар да няма желание да поставя завършек на спортната си кариера в близко бъдеще, Валери разкрива, че един ден по всяка възможност ще употребява футболните си контакти за мениджърска активност, а към този момент е вложил и част от парите си в недвижимо имущество, с бизнес устременост.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР