Докато Благо Джизъса още тъгува как Златка му е изхвърлила

...
Докато Благо Джизъса още тъгува как Златка му е изхвърлила
Коментари Харесай

Най-добре ѝ e в Дюбай! Бременната Златка Райкова и Карен не пестят, пак са на луксозно

Докато Благо Джизъса още тъгува по какъв начин Златка му е изхвърлила гобрените на Христос пред блока, плеймейтката развява къдриците си в безоблачен и топъл Дубай.

Русата Златка може да е в напреднала бременност, само че това не ѝ пречи да пътува на огромни дистанции със аероплан. Изкусителката бързо се похвали на сторита в Instagram, че тя и Карен са в Обединените арабски емирства.

Виж още: " Наистина съм гневна, не знам какво се случва ": Драмата с пътуването на Фейгин се задълбочи 

Звездните годеници са се отдали на разходки, шопинг и несъмнено - дегустация на вкусотиите, които предлага Дубай. Времето там в този момент е отлично, в случай че не сте от феновете на сериозните горещини. Златка си пада по мръсната горещина, само че в този момент е решила, поради бремеността, да си почива на по-поносими температури.

Виж още: " В джаза съм! ": Евгения Джаферович проплака от работа, новата година стартира стремително

От сторитата стана ясно още, че Карен и Златка са си наели алено Ferrari, с което са си създали панорамна обиколка из хубостите на града.

Иначе двамата са в трепетно очакване на бебето, което ще се роди напролет. Не единствено пътешествията не са проблем, само че и креватните осъществявания не са завършили за тях. Малко откакто разгласи бременността си, Райкова се похвали, че либидото ѝ е впечатляващо и към този момент с Карен не са прекратили палавите игри.

Виж още: Не е единствено Makeupbuthow! Тези известни българки също приказваха за абортите си

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР