Докато Биткойн продължава да се покачва, отчасти повлиян от Федералния

...
Докато Биткойн продължава да се покачва, отчасти повлиян от Федералния
Коментари Харесай

Анализатори на Bernstein прогнозираха посоката на Биткойн след изборите в САЩ

Докато Биткойн продължава да се повишава, частично повлиян от Федералния запас, анализаторите с неспокойствие чакат рали през октомври и идващите месеци, които обичайно се считат за бичи интервали.

Предстоящите президентски избори в Съединени американски щати също се преглеждат като основен фактор, който може да повлияе на траекторията на Биткойн.

Анализаторите допускат, че резултатът от изборите може да изиграе роля в поддръжка на повишаването на Биткойн, като предвиждат, че в случай че Доналд Тръмп завоюва, цената на Биткойн евентуално ще продължи възходящата си наклонност, до момента в който в случай че Камала Харис си обезпечи победа, цената може да се намали.

Тъй като Биткойн се държи над $60,000, анализаторите от Bernstein оцениха неотдавнашните изявления на вицепрезидента Камала Харис и обрисуваха пет съществени аргументи за ралито на Биткойн и какво може да се случи по-нататък.

Според информацията анализаторите на Bernstein отдават част от възхода на Биткойн на евентуалната двупартийна поддръжка за крипто бранша. Те означиха, че „ “, което тя загатна по време на събирането на средства на Уолстрийт през уикенда.

В изказване до клиентите анализаторите Гаутам Чхугани, Махика Сапра и Санскар Чиндалия обясниха:

Въпреки това анализаторите не престават да считат, че пазарните настроения при Биткойн ще бъдат по-силни при президентството на Тръмп. Въпреки че изказванията на Харис се преглеждат като позитивни, крипто общността чака спомагателни уточнения от нея.

Освен това анализаторите потвърдиха прогнозите си, че Биткойн може да доближи $90,000, в случай че Тръмп завоюва, само че може да спадне до $30,000, в случай че Харис победи.

В обвързван отчет Bernstein посочи други фактори, които подтикват повишаването на Биткойн, в това число притока от спот Биткойн ETF, неотдавнашното понижаване на лихвения % с 50 базисни пункта от страна на Федералния запас, възобновяване на промишлеността за рандеман на Биткойн след халвинга и приключването на огромни продажби на Биткойн.

От Bernstein също по този начин означиха, че сигналите за по-свободна парична политика и опцията за по-слаб щатски $ в допълнение способстват за бичия подтик на Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР