Докато Биткойн (BTC) се задържа над границата от $30,000, в

...
Докато Биткойн (BTC) се задържа над границата от $30,000, в
Коментари Харесай

Добра идея ли е да се купи Биткойн над $30,000?

Докато Биткойн (BTC) се задържа над границата от $30,000, в крипто общността и във финансовата сфера продължава да стои един основен въпрос: Кога е най-подходящият миг за нахлуване на пазара?

Забележително е, че главната криптовалута прекара забележителна част от годината под $30,000, преди да преживее възобновление.

Въпреки тази волатилност последователите удостоверяват трайната прелест на Биткойн, като плануват евентуален предстоящ напредък, свързан от няколко катализатора. Всъщност Биткойн демонстрира позитивни индикатори, възползвайки се от разнообразни фактори, които движат пътя му нагоре.

На този стадий разнообразни непосредствени катализатори биха могли евентуално да покачат цената на Биткойн, трансформирайки го в потребна инвестиция при цена над $30,000.

Едно от значимите неотдавнашни развития на Биткойн е концентрирано към евентуалното утвърждение на спот борсово търгувани фондове (ETF). Водещи структури като BlackRock, Ark Invest и други са подали заявки в Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC), като чакат решение, което би трябвало да бъде взето през януари. Ако получат зелена светлина, тези ETF могат да влеят забележителен капитал в Биткойн, което евентуално може да увеличи цената му.

Друго значимо събитие е идното халвингът на Биткойн, очакван за април 2024 година Това циклично събитие, намаляващо на половина % на новото предложение на Биткойн на всеки четири години, исторически провокира бичи тренд преди и след събитието.

Анализаторите допускат, че като се има поради този исторически модел, актуалният миг може да се окаже подобаващ за вложение в Биткойн.

Въз основа на тези фактори прогнозите сочат евентуален скок, който евентуално може да докара до повишение на цената му до над историческия връх, доближат при малко над $69,000.

Едновременно с това последователите на Биткойн подчертаха забележителния капацитет за напредък на криптовалутата. Те акцентираха лимитираното предложение, децентрализирания ѝ темперамент и възходящото ѝ приемане от институциите като фактори, подкрепящи цената ѝ. Освен това последователите настояват, че Биткойн служи като хедж против инфлацията и икономическата неустановеност, което го прави прелъстителен избор за диверсифицирани портфейли.

Въпреки че по-широките аспекти на Биткойн основават безапелационни причини за владеене, комбинацията от непосредствени катализатори и дълготрайни трендове допуска, че закупуването на Биткойн на цена над $30,000 може да бъде рационална капиталова тактика. Въпреки това остава извънредно значимо да се резервира вниманието към съществуващите опасности.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР